29 Mayıs 2009 Cuma

do you know zıkkımın kökü?




tutup,bu kadar aç insan var,bunlar yediklerini beğenmiyorlar gibi şeyler söylemek istemiyorum..ama yeter be kardeşim be!!!öhh yani!!!

ben size bi şey söylim mi?hani filmlerde ,dizilerde sigaranın üstünü sansürlüyorlar.amaç ne orda:gençlerin zihinsel gelişimi,özenmemeleri,cart,curt...temel olarak toplum zarar görmesin,yeni nesil bozulmasın..bence;"misafir umduğunu değil,bulduğunu yer." ata sözüne sahip bir milletin evlatları,sofraya oturup;"yemek iğrenç olmuş,bu böyle yapılmaz,bu şöyle olur,benim ebem bunu daha güzel yapardı."diyemez..dememeli!!!toplum böyle bozuluyor işte..

sonuçta reyting dalgasına,koyuyorlar böyle programlar ve izleniyo işte..

şimdi değil..bütün gün oturup o programı izleyip,"haah,iyi dedin valla gız" diye tempo tutan ablalar:bir gün misafirlikte kendi öz evladı,ev sahibine,"senin yaptığın yemek olmamış,iğrenç yapmışsın" dediğinde,suratı mosmor kesilip,utancını ardına saklayacağı bir tabak aradığında ve misafir o tabağı çoktan önünden almış olduğunda beni çok daha iyi anlayacak..

hazır nesil bozulmuşken,türkçe gitmişken,saygı bitmişken,bu programa katılıp yemek beğenmeyenlere bir mesajım var..ingilizce yazayım da anlasınlar:"HEY!BEĞENDİN Mİ MORUK...OKEEY!DO YOU KNOW ZIKKIMIN KÖKÜ!!??"